Zoeken

Royal Air Maroc komt met nieuwe lijnvlucht

8 januari 2021 - 10:40 - Economie

©

Vliegtuigmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) kondigt aan dat er een nieuwe lijnvlucht komt tussen Casablanca en Dubai. Er zullen vanaf maart 2021 drie keer per week vluchten zijn.

"Vluchten van Casablanca zullen aangeboden worden op elke dinsdag, donderdag en zondag. De vliegreis duurt ongeveer zeven en een half uur," meldt Royal Air Maroc in een persverklaring. Het vliegtuig zal om 08.05 uur in de ochtend vanuit Casablanca vertrekken en om 18.35 (lokale tijd) in Dubai aankomen.

De vluchten die vanuit Dubai vertrekken zullen op maandag, woensdag en vrijdag vertrekken. De vlucht zal acht uur duren en vertrekt om 08.35 uur in de ochtend voor een aankomst om 13.35 uur in Casablanca.

De Boeing 787 Dreamliner zal voor deze nieuwe route worden ingezet. Het vliegtuig is milieuvriendelijk, comfortabel, veilig en efficiënt.

Volgens Royal Air Maroc zal de nieuwe route een uitkomst zijn voor de Marokkaanse gemeenschap in de Verenigde Arabische Emiraten. Ook biedt het de mogelijkheid om toerisme in beide landen een boost te geven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team