Zoeken

Royal Air Maroc kondigt nieuwe binnenlandse vluchten aan 360 dirham

21 februari 2019 - 20:40 - Economie

©

Royal Air Maroc heeft de opening van nieuwe binnenlandse vluchten aan een beginprijs van 360 dirham vanaf de Mohammed V luchthaven in Casablanca aangekondigd

Op 4 april 2019 zal de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij 230 nieuwe vluchten vanuit Casablanca naar twaalf regio’s starten. Zo staan dagelijks vier vluchten naar Agadir en Marrakech en één vlucht naar Ouarzazate, Laayoune en Dakhla gepland.

Royal Air Maroc zal ook vier keer per week vanuit Casablanca naar Nador vliegen en twee keer per week naar Al Hoceima, Errachidia en Essaouira.

De groep opent ook meerdere routes vanuit andere luchthavens in het land, met name tussen Marrakech en Dakhla en Agadir en Ouarzazate en Zagora. Een enkele reis op deze routes kost 450 dirham. Voor jongeren onder 25 jaar is de ticket iets goedkoper, 390 dirham, en voor kinderen onder 12 jaar 360 dirham. Ook voor groepen en gezinnen zijn speciale tarieven beschikbaar.

Royal Air Maroc heeft tevens 6 miljoen dirham vrijgemaakt voor een grote promotiecampagne in de media en op internet om de nieuwe vluchten bij het groot publiek bekend te maken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team