Zoeken

Royal Air Maroc zoekt Amerikaanse expertise

7 februari 2021 - 22:00 - Marokko

©

Luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) gaat haar piloten een lange afstandstraining laten volgen die door de Amerikaanse CPaT Global wordt gegeven. Zij zijn expert op het gebied van trainingen in de luchtvaart.

De twee partijen zijn een samenwerkingsverband aangegaan. CPaT Global zal trainingen gaan geven over het gebruiken van verschillende vliegtoestellen, zoals de Boeing B737-MAX-8, B737NG, B787, E190, B747-400, 747-8 en B767-300.

Royal Air Maric wil dat de piloten zich laten bijscholen en lessen krijgen in vernieuwde besturingssystemen, interactieve diagrammen en gespecialiseerde luchtvaarttrainingen.

CPaT kijkt uit naar de samenwerking met Royal Air Maroc, meldt directeur Greg Darrow van de verkoopafdeling van CPaT. "Royal Air Maroc is de grootste luchtvaartmaatschappij van Marokko en het Afrikaanse continent. Het is een strategisch contract dat aantoont hoe belangrijk Royal Air Maroc het vindt om haar piloten de beste training op de opleidingsmarkt aan te bieden," aldus Darrow.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team