Zoeken

Roadtrip van 80 Ferrari’s in Marokko (video)

20 maart 2023 - 12:00 - Marokko

©

Tachtig vintage Ferrari’s met een totale geschatte waarde van meer dan 100 miljoen euro, afkomstig uit de hele wereld, zijn maandag aangekomen in Essaouira, in het kader van de "International Ferrari Cavalcade 2023", een uitzonderlijk evenement en een unieke bijeenkomst in de Stad.

De enorme reeks wonderbaarlijke modellen van Ferrari zorgden voor een adembenemend spektakel toen ze zich verzamelden op de parkeerplaats aan de haven van Essaouira. Motorsportliefhebbers, inwoners en bezoekers van Essaouira hebben kunnen genieten van het schouwspel. Het publiek was talrijk aanwezig om de onvergetelijke gebeurtenis bij te wonen, meldt persagentschap MAP.

Lees ook: Nieuwe Porsche 911 Dakar in Marokko getest

Voorzitter Tarik Ottmani van de gemeenteraad van Essaouira, zei in een verklaring aan het persagentschap dat hij verheugd was dat de organisatoren Essaouira hebben gekozen voor dit evenement. Hij wees daarbij op de bijdrage van zulke evenementen aan de internationale uitstraling van zijn stad, dat hierdoor zijn positie als bevoorrechte toeristische bestemming versterkt.

Lees ook: Met Porsche Macan op roadtrip in Marokko

De editie 2023 van de Ferrari Cavalcade vertrok op 12 maart uit Marrakech en leidde de bemanningen van de auto’s mee op een vijfdaags avontuur. Ze legden daarbij bijna 1000 km af door de landschappen en achterlanden van Marrakech, Essaouira, Ouarzazate en Aït Benhaddou.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team