Zoeken

Richkid gearresteerd voor doodrijden meisje in Rabat

15 mei 2021 - 18:20 - Marokko

©

De gerechtelijke politie van Rabat heeft op maandag 10 mei een jonge man gearresteerd die een verkeersongeval veroorzaakte waarbij een 7-jarig meisje om het leven kwam. De chauffeur was eerder al betrokken bij een dodelijk vluchtmisdrijf, maar de zaak was toen in de doofpot gestopt vanwege zijn sociale status.

Op 2 mei is een 7-jarig meisje doodgereden bij een auto-ongeluk op de Allal El Fassi Boulevard in de wijk El Irfane in Rabat. Hij verwondde ook de ouders van het slachtoffer en haar jongere broer, die werden overgebracht naar de spoedafdeling van het Sheikh Zaid ziekenhuis in Rabat. De vader van het gezin ontkwam met lichte verwondingen. De "weld l’fchouch" had ook nog een jong meisje als passagier in zijn voertuig dat gewond raakte bij het ongeval. Hij liet haar achter toen hij wegvluchtte, meldt Alyaoum24.

Volgens dezelfde bron hield de jongeman zich al bijna een week schuil. Hij komt uit een welgestelde familie en beschikte over voldoende middelen om te vluchten telkens de politie zijn schuilplaats ontdekte. De politie deed afgelopen zaterdag een inval in zijn huis in Hay Riad, zonder succes. Uiteindelijk werd hij in een huis in de buurt van Skhirat gearresteerd.

De richkid reed met hoge snelheid in een BMW, volgens getuigen tussen 100 en 120 km/uur, terwijl de maximumsnelheid 60 km/uur is. Bovendien reed hij in de tegenovergestelde richting.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team