Zoeken

Recidivist onthoofdt vijand en geeft zichzelf aan in Marokko

9 februari 2015 - 21:57 - Marokko

©

In het dorpje Tidli Fatouaka, regio Azilal, heeft een recidivist zaterdag een man onthoofd. De moordenaar had eerder al een celstraf uitgezeten voor moord maar was vroeger vrijgekomen na een koninklijk pardon.

De moordenaar zou zijn slachtoffer, een man van rond de vijftig die hij als zijn ’grootste vijand’ beschouwde, met een machete hebben onthoofd.

Na de moord ging de dader eerst naar huis om zijn familie op de hoogte te brengen van zijn misdaad. Hij stapte nadien naar de politie in Tidli Fatouaka en vertelde aan de agenten waar ze het lichaam zouden vinden.

Lokale bronnen melden dat de recidivist eerder al tot 30 jaar gevangenisstraf was veroordeeld voor de moord op de oom van de man die hij zaterdag vermoordde. Hij was na 17 jaar vrijgekomen dankzij een koninklijk pardon. De families van de dader en zijn slachtoffers zijn al jaren in conflict over een stuk grond en de verdeling van brandhout.

Volgens Assabah werd de man aangeklaagd voor "doodslag en verminking". Hij moest maandag voor de rechter in Beni Mellal verschijnen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team