Zoeken

Rechtszaak Sheikha Trax uitgesteld

5 februari 2021 - 12:40 - Marokko

©

De correctionele kamer van de rechtbank van eerste aanleg van Marrakech, heeft het proces tegen de Marokkaanse ster Sheikha Trax uitgesteld tot 5 maart. Ze wordt samen met haar moeder in staat van vrijheid vervolgd voor het niet respecteren van de coronamaatregelen. Haar advocaat heeft een ontvankelijk verzoek ingediend.

Assabah meldt dat de rechtbank 5 maart als nieuwe datum heeft geprikt voor het proces tegen zangeres Sheikha Trax. Tijdens haar verlovingsfeest in de nacht van donderdag 14 januari, waren er in haar huis in de Riad-wijk in Marrakech ongeveer veertig vrouwen en nog andere gasten aanwezig.

De politie kwam ter plekke en arresteerde haar samen met haar moeder vanwege het niet naleven van de corona-maatregelen. Ze werd gehoord op het politiebureau en een paar uur later vrijgelaten. Ze wordt samen met haar moeder in vrijheid vervolgd.

Het feest van de zangeres kwam naar buiten omdat één van de gasten de ceremonie live op Facebook uitzond. Veel internetgebruikers, maar ook de politiediensten, konden een veertigtal gasten zien feesten zonder mondkapje of met respect voor afstandsregels. Overeenkomstig met de wet, kregen alle gasten een boete van 300 dirham voor het niet naleven van de gezondheidsmaatregelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team