Zoeken

Marokkaanse harissa

Marokkaanse harissa
Ingrediënten

 300 g rode pepers
 Een glas olijfolie
 1 theelepel azijn
 Zout
 3 teentjes knoflook

Kook de chilipepers 5 minuten in heet water. Laat afkoelen.

Snijdt de chilipepers in de lengte in twee. De zaadjes kunnen naar smaak worden verwijderd of niet. Laat een hele nacht uitlekken in een vergiet.

Pureer de rode pepers in een keukenmachine samen met een half glas olijfolie, azijn, knoflook en zout naar smaak.

Doe de Marokkaans harissa in een bokaal en bedek met de rest van de olijfolie. Sluit het bokaal.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 60 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team