– 250 g sausijsjes
– 250 g pastilladeeg klein formaat
– 60 g gesmolten boter
– Zwarte olijven
Haal het vlees uit de sausijsjes en doe het in een kom.
Snijd de pastilladeegvellen in fijne reepjes. Dompel de reepjes in 40 gram gesmolten boter en maak de reepjes deeg daarna los van elkaar. Bewaar de rest van de boter.
Bedek de bodems van kleine taartvormpjes met de helft van de deegreepjes en vul deze vormpjes met een eetlepel vlees. Bedek de vormpjes met de rest van de deegreepjes en bestrijk met gesmolten boter.
Bak de pastilla’s gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Garneer de mini pastilla’s met een zwarte olijf en dien warm op.
Marokkaanse hapjes met worst
Marokkaanse thee
Mini pastilla gevuld met aardappelpuree en tonijn
Vegetarische stoofschotel met pompoen en witte bonen
Mini pizza’s met kefta
Marokkaans filotaartje met tonijn en ei