Zoeken

20 maart: betogingen gepland in minstens zestig steden

20 maart 2011 - 09:51 - Marokko

©

De Beweging van 20 februari laat weten dat zijn oproep tot protestacties op zondag 20 maart, om de uitvoering van politieke en constitutionele hervormingen te versnellen, zal worden gevolgd in meer dan zestig steden en dorpen in Marokko en in het buitenland.

Communicatiecampagnes van de Beweging van 20 februari zijn al weken aan de gang (video’s, posters en sociale netwerken) om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren voor de marsen van zondag 20 maart. De Beweging laat ook weten dat geen enkele toestemming is gevraagd voor des betogingen, behalve in Tangier, waar de stad haar toestemming heeft gegeven.

Steden waar demonstraties zijn bevestigd door de Beweging van 20 februari:

In Marokko

 Agadir: mars vertrekt uit Inezgane
 Ouled Taima
 Marrakesh
 Kalaa Sraghna
 Safi
 Goulmim
 Nador
 Khemisset
 Taroudant
 Tata
 Oujda
 Immezouren
 Boukiaden
 Aït Bouayach
 Al Hoceima
 Chichaoua
 Casablanca
 Rabat

In Europa

 België: Brussel-Noord station
 Frankrijk: Parijs, voor de ambassade van Marokko
 Nederland: Rotterdam, voor het Consulaat van Marokko

Demonstraties zijn ook gepland in Tetouan, Larache Khouribga, Asilah, Essaouira, El Jadida, Khenifra, Sidi Slimane, Sidi Kacem, Beni Mellal, Sidi Bennour, Taza, Laayoune Orientaal, Berkane, Mediek, Fnidek, Ksar Kbir, Chefchaouen, Temsmen , Tendrara, Fqih Bensaleh, Bejaîd, Benguerir, Youssoufia, Azemour, Guercif, Azrou, Benslimane, Biougra, Jradi, Taourirt Zayou, Oued Zem, Sidi Hajaj Demnat, Agdez en Tinghir.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team