Zoeken

Politieagent op brute wijze neergestoken in Agadir

30 maart 2021 - 19:50 - Marokko

©

Een politieman is zaterdagavond op brute wijze met een scherp voorwerp aangevallen op een grote laan van Agadir. De dader viel de agent in de rug aan.

De gerechtelijke politie van Agadir heeft dezelfde avond een onderzoek gestart naar de aanval op de agent. De vermeende dader werd kort na de aanval geïdentificeerd en gearresteerd. De identiteit van een mogelijke medeplichtige is nog niet bekend.

Volgens een verklaring van de nationale veiligheidsdienst DGSN werd de agent in de rug en bil gestoken. Hij werd met spoed naar het provinciaal ziekenhuis gebracht en doet het naar omstandigheden goed.

De prefectuur van de politie van Agadir en de Mohammed VI Stichting van Sociale Werken van ambtenaren van de Nationale Veiligheid hebben de opdracht gekregen om alle nodige hulp te bieden, inclusief de betaling van zijn ziekenhuisopname en medische kosten.

De politieagent die werd aangevallen terwijl hij het verkeer regelde, heeft een uitzonderlijke promotie gekregen. De beslissing werd zondag genomen door de directeur-generaal van de nationale veiligheid, Abdellatif Hammouchi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team