Zoeken

Paypal in Marokko in 2012

12 oktober 2011 - 12:00 - Economie

©

Paypal, wereldleider in online betalingen, zal in Marokko beschikbaar zijn in de eerste helft van 2012. De Paypal-diensten, maandag voorgesteld in Casablanca door de lokale partner van de groep, "E-Commerce conseil", die de exclusieve rechten in de MENA-regio houdt, zal gebruikt kunnen worden door iedereen die over een bankrekening beschikt.

Online kopers en verkopers zullen in een minimum tijd, betalingen uit de hele wereld via Paypal kunnen ontvangen, zei maandag Ismail Khachani, CEO van "E-Commerce conseil" op een presentatiepersconferentie.

De lokale partner van Paypal, die zowel doelt op privé consumenten als kleine, grote en middelgrote bedrijven, gaat ook betaaloplossingen aanbieden aan Marokkaanse kooplieden. De bedoeling is hen de mogelijkheid te geven hun activiteiten via internet te ontwikkelen zonder dat ze hun bank- en persoonlijke gegevens hoeven te delen.

In 2010 was Paypal aanwezig in 190 landen over de wereld. De groep, overgekocht in 2002 door Ebay, behaalde vorig jaar een transactievolume van 92 miljard dollar, oftewel 18% van de e-commerce in de wereld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team