Zoeken

Palestijnse zanger Mohammed Assaf noemt zoontje "Rayan"

9 februari 2022 - 17:00 - Cultuur

©

De bekende Palestijnse zanger Mohammed Assaf heeft zijn pasgeboren zoon Rayan genoemd, als eerbetoon aan de 5-jarige Marokkaanse jongen die afgelopen zaterdag om het leven kwam nadat hij in een put was gevallen.

"Ik dank Allah vele malen voor zijn zegeningen en alles wat hij ons heeft gegeven," schreef Mohammed Assaf maandag in een tweet, waarin hij aankondigde dat zijn vrouw een paar dagen geleden is bevallen van een jongen.

Lees ook: Beroemdheden rouwen om overleden Rayan

De winnaar van het tweede seizoen van Arab Idol op MBC kondigde ook aan dat hij zijn pasgeboren zoon Rayan heeft genoemd, als eerbetoon aan de Marokkaanse kleuter die afgelopen zaterdag stierf na vijf dagen vast te hebben gezeten in een droge put met een diameter van 45 cm in de regio van Chefchaouen.

Lees ook: Tissoudali’s doelpunt als eerbetoon aan kleine Rayan

In een eerdere tweet betuigde de zanger zijn medeleven aan het Marokkaanse volk en aan de familie van de kleine Rayan, nadat hij het nieuws had vernomen over zijn dood. "Onze harten doen pijn. Moge Allah je Zijn genade schenken #Rayan. Condoleances aan de familie van de kleine Rayan, aan onze mensen in Marokko en aan ons allen. Wij behoren God toe en tot God zullen wij wederkeren," schreef Mohammed Assaf.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team