Zoeken

Dader overval geldtransport Tanger is Belgische Marokkaan

19 augustus 2015 - 11:30 - Marokko

©

De hoofdverdachte van de overval op een geldtransport vorige week donderdag in Tanger is een Belgische-Marokkaan. De man werd dinsdag door de politie gearresteerd.

Agenten van de BCIJ en de DGSN hebben samen een inval gedaan in de woning van de verdachte in het centrum van Tanger. De man was thuis en verzette zich niet tijdens zijn arrestatie volgens Al Yaoum 24. In het appartement werd het wapen gevonden dat tijdens de overval werd gebruikt.

De man die zich Moukhliss laat noemen, wordt nog steeds door de politie verhoord. De dertiger zou reeds informatie hebben gegeven over zijn medeplichtige.

Moukhliss wordt nog in andere zaken verdacht, waaronder de overval op een geldtransport in Tanger in mei 2014. De daders maakten toen 7,5 miljoen dirham buit. Hij zou eveneens betrokken zijn bij de moord op een jongeman nabij de Franse school Regnault in Tanger.

De Belgische Marokkaan werd eerder dit jaar bovendien tot 2 jaar celstraf veroordeeld voor de verkrachting van een minderjarige. Het slachtoffer trok haar klacht echter in waardoor hij na drie maanden vrijkwam.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team