Zoeken

Overname van Marokkaanse Asti Group door Ceva Logistics

18 januari 2021 - 22:00 - Economie

©

Ceva Logistics, een internationaal logistiek- en ketenbeheerbedrijf, heeft de logistieke dienstverlener ASTI Group in Marokko overgenomen en vouwt op die manier zijn capaciteiten voor de export verder uit.

Door de overname van de Marokkaanse ASTI Group breidt Ceva in samenwerking met het moederbedrijf CMA CGM Group, zijn exportcapaciteiten uit, met name de dienstverlening voor koelcontainers.

Ceva doet dit in zowel Casablanca als in de Tanger Free Zone, de vrije economische zone ten zuiden van Tanger. Ceva Logistics CEO Mathieu Friedberg zegt in ttm.nl: "De acquisitie van ASTI verbetert onze positie op de Afrikaanse markt verder en toont onze ambitie op het continent als geheel. Wij geloven dat er een enorm potentie is over een hele reeks van vrachtdiensten en de uitbreiding van het CEVA-merk in Marokko een goede stap is op weg naar meer succes."

ASTI is een logistieke speler op de Marokkaanse markt met bijna 100 werknemers. De groep is gespecialiseerd in lucht-, zee-, grond-, en projectlogistiek. Ook is ASTI een douane-inklaringsdeskundige in Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team