Zoeken

Opnames Netflix-serie ’Outer Banks’ in Essaouira

11 februari 2024 - 07:00 - Marokko

©

De Netflix avonturenserie "Outer Banks" heeft voor de opnames van enkele scènes van het vierde seizoen de stad Essaouira in Marokko uitgekozen.

Sinds de eerste uitzending op 15 april 2020 op Netflix, boekt de serie veel succes en is het één van de meest bekeken series op het platform. De keuze voor Marokko als filmlocatie onderstreept de voortdurende aantrekkingskracht van het land op grote internationale film- en televisieproducties.

Lees ook: In Marokko opgenomen "The Witcher 3" binnenkort op Netflix

"Outer Banks" van Shannon Burke, Josh Pate en Jonas Pate, volgt een groep jongeren die zichzelf de ’Pogues’ noemen. Het verhaal draait om de zoektocht naar de vader van John B (gespeeld door Chase Stokes), die verdween terwijl hij een legendarische schat zocht.

Lees ook: Nieuwe romantische Netflix-film in Marokko opgenomen

De opnames in Essaouira hebben op sociale media veel aandacht gekregen, met fans die foto’s en video’s van de opnames delen. De cast, met onder anderen Chase Stokes, Madelyn Cline en Madison Bailey, draagt bij aan de populariteit van de serie, die in het derde seizoen in de wereldwijde top 10 van Netflix wtond.

Bladna.nl