Zoeken

Nouri lachte toen een bal in zijn handen werd gelegd

11 december 2017 - 15:00 - Sport

©

De vader van Abdelhak Nouri sprak over de situatie van zijn zoon met het AD. Mohamed vindt het moeilijk om erover te praten maar blijft hopen op een wonder.

In de slaapkamer van de jonge middenvelder is niets veranderd. Alles ligt nog op zijn plaats. "Ik vind het heel moeilijk om erover te praten. We durven bijna niet zijn kamer in te gaan. We hebben niks veranderd. Alles is nog hetzelfde.", vertelt Mohamed Nouri.

Mohamed is moe. Hij bezoekt zijn zoon bijna dagelijks in het ziekenhuis. Daar wordt geprobeerd om Nouri’s hersenactiviteit te stimuleren met foto’s, muziek, knuffels enzovoort.

Volgens Mohamed reageert zijn zoon op hun stemmen en ook op Koranverzen. Hij glimlachte ook toen een voetbal in zijn handen werd gelegd. "Toen we een voetbal in zijn handen legden, zagen we een glimlach op zijn gezicht…", zegt Mohamed, in tranen.

Waar de oud Ajax-speler wordt verzorgd wil Mohamed niet kwijt. "We zijn heel blij met alle steun, maar Abdelhak moet rust hebben. Wij halen veel kracht uit ons geloof. Allah beproeft ons maar wij vertrouwen in Hem. Elke dag zit ik naast zijn bed en lees ik voor uit de Koran. Elke dag bidden we en blijven we hoop houden."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team