Zoeken

Nieuwe oproep aan Koning Mohammed VI

31 oktober 2022 - 15:00 - Economie

©

Voormalig Raja-speler Yassine Salhi richtte zich in een post op Instagram tot Koning Mohammed VI en riep hem op om actie te ondernemen tegen de stijgende prijzen.

Salhi verzocht de vorst maatregelen te nemen om de stijging van de prijzen van essentiële goederen in Marokko te stoppen. "Er moet een oplossing worden gevonden voor de verschrikkelijke stijging van de prijzen in het land, veel primaire levensmiddelen zijn sterk gestegen", schreef hij vrijdag.

"Deze prijsverhoging treft de meeste burgers, vooral kwetsbare gezinnen met een beperkt budget. Ook brandstof is een probleem, want de prijs daalt met vier cent en twee dagen later stijgt hij weer met één dirham. Marokkanen houden van hun land en hun Koning. Wij willen dat onze geliefde Koning ingrijpt om dit disfunctioneren te verhelpen en een terugkeer naar de normaliteit mogelijk te maken.", aldus de voetballer.

Deze actie volgt op de initiatieven van verschillende Marokkaanse publieke figuren, influencers en internetgebruikers die de afgelopen dagen Koning Mohammed VI hebben opgeroepen om iets te doen aan de stijgende prijzen van goederen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team