Zoeken

Nieuwe klacht tegen Saad Lamjarred

28 februari 2017 - 14:44 - Cultuur

©

De problemen blijven zich opstapelen voor Saad Lamjarred. De Marokkaanse zanger die in een Franse gevangenis wordt vastgehouden op verdenking van verkrachting en tegen wie enkele dagen geleden een tweede klacht voor gelijkaardige feiten werd ingediend, ziet nu een derde proces boven zijn hoofd hangen.

De organisator van het concert dat hij in oktober in Parijs moest geven heeft besloten om hem te vervolgen. Ilham Bouzid heeft ook aangifte gedaan tegen de manager van de zanger, Reda.

In een verklaring aan Atlas Info stelt ze geen andere keuze meer te hebben. “Ik doe het niet met plezier. Maar ik heb geen andere keuze. Ik kan de schulden als gevolg van de annulering van het concert en de gevangenneming van Saad Lamjarred niet meer aan."

Inmiddels zijn de schulden opgelopen tot 177.000 euro. “De leveranciers vallen me lastig. Ik heb meerdere aanmaningen ontvangen. Ik verwacht met veel stress het bezoek van deurwaarders. Saad moest 80.000 euro krijgen. Daarvan ontving hij al de helft. Hij weigert dat geld terug te geven.”, vervolgt Ilham Bouzid. Ze stelt dat Lamjarred en zijn manager onder meer lijfwachten, een luxe hotel en een chauffeur hadden geëist.

De avond voor het concert had ze aan de twee mannen aangeraden om niet op stap te gaan omdat er een reeks afspraken waren gemaakt met de media voor het concert in Parijs. Beiden vertelden haar toen dat ze enkel naar het spektakel van Gad Elmaleh wilden gaan alvorens naar hun hotel terug te keren. Saad Lamjarred werd dezelfde nacht gearresteerd voor verkrachting met geweld.

Ilham Bouzid stelt geen schadevergoeding te willen vragen aan haar landgenoot. Ze wenst enkel een einde te maken aan de problemen tussen beide partijen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team