Zoeken

Nederlandse voetballegende Clarence Seedorf bekeert zich tot de Islam

6 maart 2022 - 11:40 - Wereld

©

Clarence Seedorf, Nederlandse voetballer en coach, heeft zich in Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten, tot de Islam bekeerd. Hij behoudt wel zijn voornaam.

"Hartelijk dank voor alle aardige berichten die ik heb ontvangen ter gelegenheid van mijn toetreding tot de moslimfamilie. Ik ben erg blij en verheugd om mij bij al mijn broeders en zusters over de hele wereld te voegen, vooral bij mijn wondermooie Sophia die mij dieper heeft ingeleid in de ware betekenis van de Islam. Ik heb mijn naam niet veranderd en zal de naam blijven dragen die mijn ouders mij gegeven hebben: Clarence Seedorf! Ik zend mijn liefde aan iedereen", schreef de voormalige AC Milan ster vrijdag op Instagram.

Lees ook: Fabiënne bekeerde zich tot de islam: "Het maakt me een beter persoon"

Clarence Seedorf kondigde zijn bekering tot de islam op hetzelfde medium aan. Hij bekeerde zich in Dubai, waar hij eigenaar is van een aantal investeringsprojecten.

Lees ook: Canadese Jenny bekeerde zich tot de islam en geeft nu les over de Islam

Clarence Seedorf is de enige speler in de geschiedenis van het voetbal die vier keer de Champions League won met drie verschillende clubs: in 1995 met Ajax Amsterdam, in 1998 met Real Madrid en twee keer met AC Milan in 2003 en 2007. Hij won ook een competitietitel met Real Madrid in 1997 en twee Serie A-titels met AC Milan in 2004 en 2011. Als coach heeft hij onder meer AC Milan, Shenzhen, Deportivo en het nationale elftal van Kameroen geleid.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team