Zoeken

Nederlandse politie: "Kijk tijdens vakantie uit naar Taghi en Razzouki"

17 juli 2019 - 11:20 - Wereld

©

De Nederlandse politie heeft een oproep gedaan om tijdens de vakantie naar Ridouan Taghi en Said Razzouki uit te kijken. De politie heeft ook nieuwe tekeningen gedeeld van de twee Mocro-maffia leiders.

Taghi en Razzouki, verdacht van meerdere liquidaties, verblijven mogelijk in Midden- of Zuid-Amerika, met name in Mexico of Colombia. Er wordt ook niet uitgesloten dat ze zich veel dichterbij, in Marokko, Spanje of Dubai, bevinden.

Een politiewoordvoerder verklaarde in het programma Opsporing Verzocht dat de politie daarom aan vakantiegangers vraagt om uit te kijken naar de twee topcriminelen.

De tekeningen die door de politie werden verspreid tonen tevens hoe Taghi en Razzouki er nu zouden uitzien. Er wordt ook rekening gehouden met het feit dat ze mogelijk plastische chirurgie hebben ondergaan, waardoor ze een heel ander uiterlijk zouden kunnen hebben.

De twee worden verdacht van het beramen en uitvoeren van minstens zes moorden. Een beloning van 100.000 euro werd door de Nederlandse autoriteiten uitgeloofd voor de gouden tip die tot hun arrestatie zou leiden.

Het proces tegen Ridouan Taghi en Said Razzouki is vorige week woensdag van start gegaan in Nederland. Beiden worden bij verstek berecht.

Ridouan Taghi Said Razzouki

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team