Zoeken

Nederland: lid islamitische partij in opspraak door piemeltaarten

2 februari 2021 - 21:00 - Wereld

©

Jolisa Brouwer uit Waalre maakt pikante baksels die voor zeer veel ophef hebben gezorgd. Brouwer staat namelijk op de derde plaats van de kandidatenlijst van de islamitische Partij van de Eenheid, die niet zo blij is met de taarten. Jolisa trok zich als gevolg terug als kandidaat van de partij.

Lijsttrekker Arnaud van Doorn van de Partij van de Eenheid laat aan het Brabants Dagblad weten dat hij dit weekend een stevig gesprek gevoerd heeft met zijn partijgenoot. De partij is enorm geschrokken van de seksueel getinte taarten. "Als we dit hadden geweten, was ze niet op onze lijst gekomen".

Aan het ED vertelt Jolisa Brouwer dat ze na overleg met partijvoorzitter Arnoud van Doorn zelf heeft besloten om uit de partij te stappen. "Tja, het is kut maar het is niet anders, ik vind het vooral heel erg dom dat er zoveel ophef ontstaat over een piemeltje en een poesje."

De islamitische Partij van de Eenheid heeft Brouwer van bakkerij ’de Ouwe Taart’ uit Waalre, in het weekend verzocht om de pikante baksels van haar website af te halen, maar ze weigerde dat. "We leven in Nederland en niet in de middeleeuwen. Volgens mij kunnen we met z’n allen best nuchter zijn en niet zo moeilijk doen over seksualiteit. We seksen tenslotte allemaal."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team