Zoeken

Jonge moslima mishandeld en kaalgeschoren wegens relatie met christen

23 augustus 2020 - 20:50 - Wereld

©

Een 17-jarige moslima is in het Franse Besançon door haar eigen familie mishandeld en kaalgeschoren omdat ze verliefd was op een jonge christen van 20 jaar.

Het slachtoffer was een tiental dagen geleden uit huis gevlucht. Ze was vier dagen bij haar vriendje en zijn ouders gebleven. Alle drie vergezelden haar uiteindelijk terug naar huis in een poging om de situatie te kalmeren.

L’Est Republicain bericht dat het tienermeisje toen in haar kamer was opgesloten en door haar vader, moeder, oom en tante was mishandeld. Ze was over heel het lichaam en het gezicht geschopt en geslagen. Daarna vroeg de vader aan één van zijn zonen om haar kaal te scheren.

Het vriendje van het meisje waarschuwde de politie. De agenten troffen het slachtoffer in haar kamer aan en brachten haar naar het ziekenhuis. Ze had een gebroken rib en blauwe plekken over heel haar gezicht en lichaam. Ze kreeg 14 dagen rust voorgeschreven en werd onder gerechtelijke bescherming geplaatst.

De leden van haar familie werden gearresteerd. Vier van hen werden aangeklaagd voor geweld tegen een minderjarige. Allen werden onder politietoezicht geplaatst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team