Zoeken

Moord in Marrakech: zoon bekent gruwelijke daad

16 februari 2024 - 10:00 - Marokko

©

De politie van Imintanout heeft een man gearresteerd die wordt verdacht van de moord op zijn moeder, een gepensioneerde lerares, in de wijk Al Mahdi in Marrakech.

Maandagavond werd het levenloos lichaam van de lerares aangetroffen in haar woning. De lokale autoriteiten en veiligheidsdiensten, onder leiding van de politieprefect en de hoofden van de gerechtelijke politie en de veiligheidszone, snelden naar de plaats van delict om de plek te beveiligen en de dader te identificeren.

Lees ook: Europese Marokkaan berecht voor moord op zes familieleden in Salé

Al snel kwam de zoon van het slachtoffer in beeld. Hij lijdt aan psychische problemen en was na de moord op zijn moeder naar Agadir gevlucht op een motor. De motor begaf het echter, waarna hij in een vrachtwagen stapte. De politie herkende hem als de verdachte en arresteerde hem. Hij is overgedragen aan de gerechtelijke politie van Marrakech voor verder onderzoek.

Lees ook: Levenslang voor vadermoord in Marokko

Het onderzoek is nog steeds gaande onder toezicht van het openbaar ministerie. De exacte omstandigheden van de moord en de motieven van de verdachte zijn nog onduidelijk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team