Zoeken

Man doodt vrouw na geschil over schaap voor Eid ul-Adha in Marrakech

2 juli 2022 - 18:20 - Marokko

©

Een man heeft maandag zijn vrouw in hun huis in Marrakech met een mes om het leven gebracht. Tussen het echtpaar was een geschil uitgebroken over de aankoop van het schaap voor Eid ul-Adha. Na het misdrijf werd een klopjacht geopend op de voortvluchtige echtgenoot.

Het misdrijf vond plaats op maandag 27 juni in Douar Assoufid, in de buurt van Marrakech. Het begon allemaal met de verdwijning van een som geld. De echtgenoot, een man die onlangs uit de gevangenis is vrijgelaten na een straf te hebben uitgezeten in verband met drugshandel, vroeg zijn vrouw om hem het verdwenen geld terug te geven.

Lees ook: Man in Fez komt vrij en vermoordt vrouw

Het slachtoffer weigerde categorisch. Zij vertelde hem dat het geld gebruikt moest worden om een schaap te kopen voor Eid ul-Adha. Er ontstond een verhitte discussie tussen het echtpaar. De echtgenoot stak het slachtoffer in de buik. Dit gebeurde in het bijzijn van hun drie jonge kinderen, waarvan de oudste vijf jaar oud is, meldt het dagblad Assabah. De vrouw zakte in elkaar en was op slag dood.

Lees ook: article 33456

Nadat de moord te hebben gepleegd, vluchtte de vader van het gezin. De Koninklijke Gendarmerie werd ingeschakeld om de plaats van het misdrijf te onderzoeken. Er werd een arrestatiebevel tegen de verdachte uitgevaardigd en hij werd op de lijst van gezochte personen geplaatst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team