Zoeken

Arrestatie voor moord op 90-jarige vrouw in Marrakech

29 juli 2022 - 11:00 - Marokko

©

Dinsdag werd in Marrakech een 29-jarige jongeman gearresteerd die bij de politie bekend is en ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij een moordzaak die gelinkt wordt aan de beroving van een buitenlander.

Dankzij de medewerking van de inlichtingendienst (DGST) kon de verdachte, die verscheidene eerdere veroordelingen voor diefstal op zijn naam heeft staan, worden gearresteerd, meldt de Nationale veiligheidsdienst (DGSN) in een verklaring.

Lees ook: Vermiste toeristen dood aangetroffen in Dakhla

Volgens voorlopige informatie maakte de beschuldigde gebruik van de niet afgesloten buitendeur om de flat een 90-jarige Spanjaard die in Marokko woont, binnen te dringen. Zijn vrouw werd mishandeld met de dood tot gevolg. De verdachte maakte een televisie, keukengerei en kleren buit.

Lees ook: Hoteleigenares dood aangetroffen in Oujda

Het politieonderzoek resulteerde in de identificatie en arrestatie van de man, die onder invloed van alcohol werd gearresteerd. Bij een huiszoeking in zijn flat werden de gestolen goederen teruggevonden. De verdachte werd in voorlopige hechtenis genomen om de omstandigheden van het misdrijf op te helderen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team