Zoeken

Mohammed Ihattaren bedankt voor steun

15 oktober 2019 - 19:10 - Sport

©

Mohammed Ihattaren verloor op 6 oktober zijn vader. De Marokkaans Nederlandse speler kreeg veel steun uit de voetbalwereld en van zijn fans.

In een bericht op sociale media bedankte Mohammed Ihattaren iedereen die hem heeft geholpen en gesteund in de afgelopen dagen.

De 17-jarige aanvaller van PSV Eindhoven deelde het volgend bericht:

"Een warmer en mooier afscheid van mijn lieve vader hadden we ons niet kunnen wensen. Woorden schieten tekort wanneer het verlies van ons dierbaarste bezit zo liefdevol omarmd wordt.

Wij willen jullie uit de grond van ons hart bedanken voor alle blijken van medeleven. We zijn trots op onze vader en we houden zielsveel van hem. Het is een troost te weten dat deze gevoelens door velen worden gedeeld.

Met een lach en een traan denken we aan onze vader terug.

De leegte en het gemis zijn bij ons achtergebleven na het overlijden van mijn vader. Voor het medeleven, de liefde en steun in deze moeilijke tijd willen wij iedereen hartelijk bedanken.

Bedankt voor alle kaarten, telefoontjes, bloemen en berichten.

Familie Ihattaren"

Mustapha Ihattaren streed al enige tijd tegen kanker. Hij werd op donderdag 10 oktober in de regio van Al Hoceima begraven. Meerdere verantwoordelijken van de Marokkaanse voetbalbond waren aanwezig.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team