Zoeken

Politie legt beslag op Lamborghini miljonair Chahid Charrak na rit van 250 km/uur

27 september 2022 - 12:00 - Marokkanen in het buitenland

©

De Nederlandse politie heeft zaterdagavond de Lamborghini van influencer en multimiljonair Chahid Charrak in beslag genomen. Hij reed met 250 kilometer per uur over de A28 tussen Assen en Beilen. Maar Charrak is het niet eens met de lezing van de politie.

De Marokkaans-Nederlandse Chahid Charrak is de eigenaar van een Lamborghini Huracán Performante, een sportwagen die destijds een een waarde had van zo’n 320.000 euro. Hij scheurde zaterdagavond hard over het asfalt tussen Assen en Beilen, toen hij gestopt werd door de politie. Na wettelijke correcties bleef een snelheidsoverschrijding van 96 kilometer per uur over. De ondernemer, die online bekend staat als Dutch Performante, moest zijn rijbewijs inleveren maar had het niet op zak. Daarom legde de politie beslag op zijn Lamborghini, schrijft het AD.

Lees ook: Hoe Chahid Charrak multimiljonair is geworden (video)

De Zeewoldenaar erkende op zijn Instagram-pagina dat hij te hard heeft gereden en geen rijbewijs bij zich had, maar hij beweert ook dat de politie geen meting heeft gedaan of videobeelden heeft gemaakt. Hij zou weliswaar te hard hebben gereden, maar geen 250 kilometer per uur. "Wat er allemaal gesuggereerd wordt op het hele internet, dat ik met 250 kilometer per uur heb gereden, klopt niet!", schrijft hij.

Lees ook: Porsche Mo Ihattaren in brand gestoken

De influencer zegt wel een boete te hebben gekregen voor een verkeerde kentekenplaat op zijn sportwagen. De officier van justitie zal uiteindelijk een beslissing nemen over de straf.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team