Zoeken

2,7 miljoen dirham gestolen uit auto in Bouznika

4 september 2021 - 19:40 - Marokko

©

Zeven leden van een criminele organisatie zijn door de politie in Bouznika gearresteerd voor de diefstal van 2,7 miljoen dirham van de vrouw van de voormalig president van Mauritanië, Mohamed Ouled Abdelaziz.

De organisatie werd door de Koninklijke gendarmerie in Bouznika opgerold. De vrouw van Mohamed Ouled Abdelaziz ontdekte dat haar auto, die bij haar zomerverblijf in Bouznika geparkeerd stond, volledig was leeggehaald en vernield. In de kofferbak van de auto lag 2,7 miljoen dirham.

Lees ook: Meknes: auto gestolen met moeder en al

Assabah bericht dat het slachtoffer aangifte deed van de diefstal bij de Koninklijke gendarmerie in Bouznika en dat een onderzoek werd ingesteld. De zeven verdachten werden geïdentificeerd dankzij de beelden van bewakingscamera’s van buren van de vrouw van de voormalig president van Mauritanië.

Dankzij deze beelden kon een bekende van de politie worden geïdentificeerd. Hij leidde de gendarmerie tot zijn medeplichtigen. Allen werden woensdag gearresteerd en aangeklaagd voor het oprichten van een criminele bende en diefstal.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team