Zoeken

Meknes: koppel veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf

14 mei 2021 - 18:20 - Marokko

©

In Meknes zijn een man en zijn minnares veroordeeld tot een gevangenisstraf van 25 jaar voor opzettelijke doodslag, dronkenschap, losbandigheid en medeplichtigheid. Het tweetal heeft op 24 juni 2019 een 29-jarige man zodanig mishandeld dat hij overleed.

Het slachtoffer, afkomstig uit de wijk Rouamzine, ging vaker op bezoek bij de twee daders. Op de avond van het gruwelijke incident ging de dader de deur uit om een boodschap te doen en liet hij het slachtoffer en zijn minnares achter in het appartement, meldt de krant Aujourdhui Le Maroc. Op de weg terug naar huis werd hij gebeld door zijn minnares die claimde dat ze was misbruikt door het slachtoffer.

Toen de dader terug kwam in het appartement begon hij ruzie te maken met het slachtoffer, wat eindigde met drie messteken in het lijf van de 29-jarige man. Vervolgens stak zijn minnares het slachtoffer ook nog een keer met een mes, waarna hij op de grond viel. Niet lang daarna overleed het slachtoffer.

Na het incident sloeg het tweetal op de vlucht. Het politieonderzoek leidde al snel naar het spoor van de dader. Nadat hij was gearresteerd was de Marokkaanse politie ook in staat om zijn minnares op te sporen en te arresteren. Beide veroordeelden waren dronken op het moment van hun arrestatie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team