Zoeken

Mehdi Benatia ontneemt Djamel Belmadi hoop

19 mei 2024 - 16:00 - Sport

©

De zoektocht naar een nieuwe trainer bij Olympique Marseille is in volle gang. Terwijl Djamel Belmadi, oud-speler en -bondscoach van Algerije, zijn interesse kenbaar heeft gemaakt, lijkt hij geen prioriteit te zijn voor Medhi Benatia, de sportief directeur van de club.

Belmadi, die in 2019 Algerije naar de titel leidde op de Afrika Cup, is op zoek naar een nieuwe uitdaging na zijn ontslag bij de Algerijnse nationale ploeg. De geruchten over zijn interesse om Marseille te coachen doken de afgelopen weken op, maar Benatia lijkt andere plannen te hebben.

Lees ook: Djamel Belmadi: "Walid Regragui is een voorbeeld"

Volgens Footbal365 staat Jamal Belmadi niet op de shortlist van Medhi Benatia, die op zoek is naar een "grotere naam" voor de trainerspositie. De Marokkaanse oud-international zou liever een coach met meer internationale ervaring en reputatie aantrekken.

De keuze van Medhi Benatia kan te maken hebben met de moeizame relatie die Belmadi had met de supporters van Marseille tijdens zijn periode als speler van de club tussen 1997 en 2003. Sommige fans herinneren zich nog een incident waarbij Belmadi een schoen naar het publiek gooide.

Lees ook: Hafid Derradji bekritiseert Djamel Belmadi na nederlaag van Algerije tegen Marokko

De Tunesische voetbalbond zou wel interesse hebben in Jamal Belmadi en zou contact met hem hebben opgenomen over de functie van bondscoach van de nationale ploeg.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team