Zes medailles voor Marokko op WK-kickboksen

3 november 2015 - 19:40 - Sport

©

Het nationaal Marokkaans kickboksteam heeft zes medailles gewonnen op de 20e editie van het wereldkampioenschap kickboksen in het Servische Belgrado.

Meryem El Moubarik (-52 Kg) won goud door in de finale de Russische Maria Zozlova te verslaan. Ilias Chakir (-71 Kg) won zilver na de finale tegen de Russische Datsi Datsiev te hebben verloren. Ook Oumayma Belhabib en Isam Boukdir wonnen zilver op het kampioenschap.

Saad Saadoun (-57 Kg) en Boubker Arayba (-54 kg) bereikten allebei de halve finale in hun categorie en mochten terug naar huis met een bronzen medaille.

De selectie is dinsdag naar Marokko teruggekeerd. Het kampioenschap werd van 24 oktober tot 1 november door het World Association of Kickboxing Organizations georganiseerd.