Zoeken

Marokko: werkgeversorganisatie zegt bijeenkomst met Israëli’s af

18 mei 2021 - 18:20 - Marokko

©

Op 7 mei kondigde de Algemene Confederatie van Marokkaanse Ondernemingen (CGEM) aan dat er een bijeenkomst tussen de confederatie en de Israëlische werkgeversorganisaties zou worden gehouden. Via Twitter heeft ondernemersorganisatie de bijeenkomst nu uitgesteld, zonder een nieuwe datum te noemen.

De videobijeenkomst van de CGEM en en Israëlische werkgeversorganisaties stond gepland voor 18 mei. Op Twitter heeft de CGEM laten weten dat de bijeenkomst tot nader order is uitgesteld.

Tijdens de bijeenkomst hadden Marokkaanse bedrijven een beeld moeten krijgen van de mogelijkheden om te investeren in verschillende sectoren van de Israëlische economie, meldt de CGEM. Sinds de normalisatie van de betrekkingen tussen Marokko en Israël zijn er al eerder bijeenkomsten geweest tussen de CGEM en Israëlische organisaties.

De Confederatie en zijn Israëlische tegenhanger ondertekenden een strategische partnerschapsovereenkomst om de handel tussen beiden landen te stimuleren. Het is de bedoeling dat Marokko en Israël kennis en expertise uitwisselen op het gebied van import en export, de ontwikkeling van wetenschappelijk onderzoek, innovatie en technologie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team