Zoeken

Marokko: vrouw is zwanger van tweeling maar krijgt slechts één baby mee

3 februari 2020 - 18:20 - Marokko

©

Een vrouw die van haar dokter had vernomen dat ze zwanger was van een tweeling, is afgelopen donderdag van één enkele baby bevallen. Dat is althans wat de directie van het provinciaal ziekenhuis van Kenitra beweert.

Al Massae bericht dat de dokter van de vrouw haar had aangeraden om via een keizersnee te bevallen in het Al Idrissi ziekenhuis in Kenitra. Maar volgens het ziekenhuis beviel de vrouw op natuurlijke wijze van één meisje.

De jonge moeder en haar man zijn ervan overtuigd dat ze een tweeling verwachtten en dat één van de meisjes na de bevalling werd gestolen. Het koppel verwerpt de uitleg van het ziekenhuis en heeft aangifte gedaan bij de politie.

De vader overhandigde het medisch rapport van zijn vrouw waarin wordt bevestigd dat ze een tweeling verwachtte aan de politie. Het ziekenhuis van Kenitra ontkent dat en heeft ook echografiebeelden aan de politie gegeven waarop duidelijk te zien is dat de vrouw in verwachting was van één en niet twee baby’s. Een onderzoek is aan de gang.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team