Zoeken

Marokko: politie opent jacht naar gezochte criminelen

28 juli 2019 - 18:50 - Marokko

©

De nationale veiligheidsdienst DGSN gaat nieuwe maatregelen treffen om nationaal en internationaal gezochte verdachten op te sporen.

Volgens Al Massae zal de DGSN de lijst update van gezochte criminelen in Marokko, maar ook in het buitenland. Dat gebeurt in samenwerking met de wilayas en de verschillende veiligheidsdiensten in het koninkrijk.

De update van de lijst heeft betrekking tot de toevoeging van nieuwe verdachten maar ook tot de verwijdering van namen van mensen die reeds werden gearresteerd of veroordeeld of tegen wie de klacht werd ingetrokken.

De verdachten zullen in categorieën worden gerangschikt. Eerst komen de meest gevaarlijke criminelen, daarna mensen die worden gezocht voor het verstoren van de openbare orde en ten slotte mensen die van financiële misdaden worden verdacht.

Het besluit van de afdeling volgt op de publicatie door Interpol van een nieuwe lijst van gezochte criminelen. In deze lijst staan maar liefst 25 Marokkaanse mannen en vrouwen.

Het merendeel van de verdachten tegen wie en arrestatiebevel werd uitgevaardigd, worden gezocht voor drugshandel of terrorisme.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team