Zoeken

"Inspiring morocco" bij Harrods

1 november 2011 - 13:00 - Wereld

©

Het beste van Marokkaans kunst, artisanaat en gastronomie wordt van 24 oktober tot 18 december tentoongesteld op 90.000m², in het beroemde Britse warenhuis Harrods.

De tentoonstelling "Inspiring Morocco", georganiseerd door de Ambassade van Marokko in Londen in samenwerking met het Marokkaans toerismeoffice, Maroc Export en het Huis van de ambachtsman, investeert meerdere verdiepingen van de beroemde Londense winkel, en onthult de vele facetten van de Marokkaanse cultuur en de invloed ervan op de Britse cultuur.

Marokkaans eten, artisanaat en lokale producten worden voorgesteld door het luxe warenhuis dat ook een verkoop-tentoonstellingen van kaftans, textiel, lederwaren, keramiek en met de hand gemaakte sieraden zal hosten.

Harrods belooft ook nog een modeshow en een twee-maand durende tentoonstelling van werken van Marokkaanse schilders.

Een Marokkaans theesalon is speciaal ontworpen voor de expositie waar de bezoekers kunnen genieten van een glaasje thee en Marokkaanse gebakjes. Ook een traditionele riad werd voor de gelegenheid gebouwd door Maâlems op de derde verdieping van Harrods, die jaarlijks 15 miljoen bezoekers ontvangt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team