Zoeken

Marokkaanse ministerie vervolgt godslasterende politieagent

17 november 2014 - 23:37 - Marokko

©

Een filmpje dat waarschijnlijk afgelopen zomer werd gemaakt, zorgt sinds enkele dagen voor ophef in Marokko. Een politieagent bevindt zich in een functieauto met meerdere personen, waaronder een jonge vrouw die hij beledigt en bedreigt.

De jonge vrouw werd op een strand gearresteerd op verdenking van drugsbezit. Zij werd door de brutale agent in haar bikini meegenomen naar het politiebureau.

In het filmpje is de agent zichtbaar razend op de jonge vrouw. Hij beledigt haar en belooft dat hij persoonlijk haar zaak zal behandelen.

"Denk je dat je mooi bent? Je vergist je vuile h***! Maar je zult zien wanneer we op het politiekantoor aankomen. Ik ga je reputatie ruïneren, ik ga je op je bek slaan.", aldus de agent.

De jonge vrouw probeert toch nog haar versie te vertellen, maar de agent weigert te luisteren. In antwoord beledigt hij haar moeder: "Ja, ik beledig je, jij en je moeder, wie ik wil, en dan? Wat ga je doen?".

Wanneer de jonge vrouw "Allah is hier, hij ziet alles" zegt, antwoordt de agent: "Ga naar de hel jij en jouw Allah. Nog iets? Wat er ook gebeurd, ik ga naar de hel en ik neem je vuile ras mee.".

Het ministerie van Justitie kreeg het filmpje in handen en besloot de agent te vervolgen. Hij wordt volgende week door de officier van justitie in Rabat verhoord.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team