Zoeken

Marokko: gestenigd vanwege liefdesrelatie

18 januari 2020 - 20:50 - Marokko

©

Zes verdachten zijn door de koninklijke gendarmerie in Kelaat Sraghna gearresteerd voor het stenigen en doodsteken van een 26-jarige man.

Het slachtoffer en één van zijn belagers waren in conflict over een jonge vrouw genaamd Chtiba die in hun dorpje woonde. De twintiger had een relatie met de jonge vrouw.

Assabah bericht dat de hoofdverdachte jaloers was en enkele vrienden met een zwaar strafblad vroeg om hem te helpen zich te wreken.

De bende drong de woning van het slachtoffer binnen, stenigde hem en stak hem herhaaldelijk met een mes in de borst. Het groepje liet hem vervolgens voor dood achter. Maar het slachtoffer leefde nog. Hij bezweek echter aan zijn verwondingen in de ambulance.

Een onderzoek werd door de koninklijke gendarmerie ingesteld en zes van de zeven verdachten werden gearresteerd. Tegen twee van hen was een nationaal arrestatiebevel uitgevaardigd voor andere criminele feiten. De zevende verdachte wordt actief gezocht.

De procureur des Konings in Marrakech heeft de voorlopige inhechtenisneming van de verdachten bevolen. Allen worden in de Oudaya gevangenis vastgehouden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team