Zoeken

Liefdesverhaal loopt fataal af voor Marokkaans koppel uit Europa

17 juni 2020 - 14:20 - Gemeenschap

©

Het hof van beroep in Nador heeft een man tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld voor moord met voorbedachte rade en het onderhouden van een buitenechtelijke relatie.

Op 29 juli vorig jaar werden de levenloze lichamen van een in het buitenland gevestigd Marokkaans koppel aangetroffen in hun woning in Driouch.

Assabah bericht dat de verdwijning van een man uit Meknes die een kamer in de woning van de slachtoffers huurde, onmiddellijk voor argwaan zorgde bij de politie. Een nationaal arrestatiebevel werd uitgevaardigd en de man werd kort na de dubbele moord aangehouden.

De verdachte bevestigde tijdens zijn verhoor dat hij een liefdesrelatie had gehad met de vrouw. Zij drogeerde haar eigen man om tijd met hem door te kunnen brengen.

De situatie liep uit de hand toen de bedrogen echtgenoot wakker werd en zijn vrouw samen met de verdachte in het huis aantrof. De dader wurgde het slachtoffer en sloeg herhaaldelijk zijn hoofd tegen de grond. Doordat de vrouw bleef krijsen besloot de minnaar haar ook om het leven te brengen. Hij greep naar een mes en stak haar dood waarna hij op de vlucht sloeg.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team