Zoeken

Spanjaard vermoordt Marokkaanse vrouw en geeft zichzelf aan

23 juli 2021 - 17:40 - Wereld

©

Een 62-jarige Spanjaard is woensdag naar het politiebureau van Sabadell gegaan om de moord op zijn Marokkaanse vrouw Amal te bekennen.

De verdachte zou het 38-jarige slachtoffer hebben neergestoken en haar lichaam twee dagen lang in een kamer van hun flat hebben gehouden. Agenten van de regionale politie begaven zich naar het appartement, vergezeld van een forensisch arts die de dood van de vrouw bevestigde. Haar lichaam vertoonde sporen van geweld, meldt Faro de Vigo.

Naar verluidt weigerde de dader de politie te vergezellen naar de flat om het lichaam van het slachtoffer te bergen. Het was zijn advocaat die hem vergezelde naar het politiebureau om het misdrijf te bekennen en die getuige was van de huiszoeking, die leidde tot de ontdekking van het lichaam van de Marokkaanse vrouw.

De brandweer werd eerder gealarmeerd door een neef van het slachtoffer die haar al twee dagen niet had kunnen bereiken. De brandweer gebruikte toen en ladder om het appartement binnen te komen, maar er werd toen geen lichaam gevonden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team