Zoeken

Marokkaanse voetballer vertelt over aanval met scheermes (video)

29 juli 2017 - 17:15 - Sport

©

Hamza Bouskal werd enkele dagen geleden door een groepje onbekenden in Martil met een scheermes aangevallen. De speler van het Marokkaans elftal onder 17 jaar vertelde aan Alyaoum24 over de aanval.

Hamza was samen met vrienden op vakantie in Martil. Hij had net de plaatselijke kermis verlaten toen hij en zijn vrienden in een ruzie tussen jongeren uit de stad belandden. Hamza besefte veel te laat dat zijn vrienden waren weggevlucht en dat hij plots alleen was.

De jonge speler probeerde op zijn beurt weg te vluchten maar werd door een vijftiental jongeren achtervolgd. Hij kende de stad niet goed en belandde al snel op een braakliggend terrein waar hij werd mishandeld en met een scheermes en een schroevendraaier werd gesneden en geslagen. De daders vluchtten vervolgens weg met enkele juwelen die hij droeg.

Bouskal sleep zichzelf naar een nabijgelegen laan waar voorbijgangers de hulpdiensten waarschuwden. Hamza werd vervolgens naar het Sjeik Khalifa Ibn Zayed ziekenhuis in Casablanca overgebracht. De jeugdinternational deed aangifte en twee verdachten werden door de politie aangehouden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team