Zoeken

Rijkeluiszoon met Ferrari opnieuw voor de rechter

30 juli 2017 - 15:30 - Marokko

©

Hamza Derham wordt opnieuw voor de rechter verwacht. De rijkeluiszoon was in mei tot 2 jaar gevangenisstraf en een boete van 20.000 dirham veroordeeld na dronken een ongeval met zijn Ferrari te hebben veroorzaakt.

Derham zal niet alleen terechtstaan. Vier andere verdachten zullen tijdens de rechtszaak worden berecht, met name zijn broer, twee agenten en een vierde man. Allen worden ervan beschuldigd bewijzen en het proces verbaal te hebben vervalst na het ongeval.

Kort na het ongeval in april waren de vijf verdachten gearresteerd en in voorlopige hechtenis genomen. De DGSN had besloten om een intern onderzoek uit te voeren en de foutieve agenten te straffen.

Hamza Derham was in april bij een ongeval met zijn Ferrari betrokken geraakt. Hij deelde twee video’s van het voorval, één voor het ongeval waarbij hij met een fles champagne achter het stuur zat en een tweede waar hij de agenten uitlachte die het ongeval waren komen constateren. Zijn gedrag zorgde toen voor veel ontevreden reacties in Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team