Zoeken

Abdelhak Nouri’s laatste interview (video)

25 september 2017 - 17:15 - Sport

©

Donderdagavond werd de serie « Kaaskop of Mocro » uitgezonden. Presentator Ajouad El Miloudi deed onderzoek naar de mentaliteit van Nederlands-Marokkaanse voetballers en ontmoette daarvoor onder meer Abdelhak Nouri.

El Miloudi vroeg aan Nouri hoe het hem was gelukt op zich op de sport te focussen en zich niet te laten afleiden door andere jongeren. Nouri vertelde dat dat dankzij zijn familie was. « Als ik met vrienden op vakantie ga, neem ik ook altijd mijn vader mee. Hij weet hoe jongeren het gezellig kunnen hebben, maar ook wanneer je even gas terug moet nemen. »

Nouri raadde ook aan getalenteerde jongeren dat ze er gewoon voor moesten gaan. « Ga niet thuis op de bank chillen, ga ervoor strijden, als het niet lukt kun je achteraf zeggen dat je er alles aan hebt gedaan. »

Het was Nouri’s laatste interview… Op 8 juni werd de Marokkaans-Nederlandse speler onwel tijdens een wedstrijd in Oostenrijk en met hartproblemen naar het ziekenhuis afgevoerd. Enkele dagen later werd bekend dat hij ernstige en blijvende hersenschade had opgelopen.

Het volledig programma (Nouri vanaf de 34e minuut)

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team