Zoeken

Jonge Marokkaan komt om bij vreselijk ongeval op Mallorca (video)

22 september 2022 - 08:00 - Wereld

©

Twee jongemannen van 18 en 23 jaar, waaronder een Marokkaan, en een 21-jarige vrouw, zijn zondagochtend omgekomen bij een zwaar verkeersongeval op Mallorca.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van Son Ferriol en wordt als één van de ergste ongevallen sinds het begin van het jaar beschouwd. De auto waarin de drie jongeren zaten, een Volkswagen Sirocco, botste met geweld tegen een vrachtwagen. De klap was zo hevig dat de auto in tweeën brak. Catalunya Diario bericht dat de twee inzittenden van de vrachtwagen ongedeerd bleven terwijl de drie jongeren in de auto op slag dood waren.

Lees ook: Marokkaan 30 meter gekatapulteerd na ongeval in Spanje (video)

De vrachtwagenbestuurder testte negatief op alcohol en drugs. Een tweede jonge vrouw (21), die ook in de auto zat, werd zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd maar verkeert niet in levensgevaar.

Politiebronnen melden dat het ongeval vermoedelijk te wijten is aan snelheid. Twee van de drie slachtoffers droegen geen veiligheidsgordel en werden uit het voertuig geslingerd.

Lees ook: Marokkaan komt om bij verkeersongeval in Spanje

Het verkeer werd urenlang verstoord. De stoffelijke overschoten van de slachtoffers werden naar het forensisch instituut gebracht voor onderzoek. De Guardia civil doet onderzoek naar de omstandigheden van het dodelijk ongeval.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team