Zoeken

Marokkaanse minister Leila Benali in koppel met Australische miljardair? (foto)

28 mei 2024 - 23:00 - Marokko

©

De Marokkaanse minister van Energie Transitie, Leila Benali, zou mogelijk een relatie hebben met de Australische miljardair Andrew Forrest, CEO van Fortescue Metals Group.

Foto’s in de Britse krant Daily Mail tonen de twee samen op een romantische wandeling in Parijs. Op de foto’s is te zien hoe een vrouw die op de Marokkaanse minister lijkt, hand in hand met Andrew Forrest loopt door de wijk Le Marais. De twee lijken verliefd en kussen zelfs op de Place des Vosges. Volgens een getuige die door Daily Mail is geïnterviewd, was het "duidelijk dat ze een stel zijn".

Lees ook: Andrea Dalmau onthult relatie met Munir El Haddadi op Valentijnsdag

De vermeende relatie tussen Benali en Forrest zou kunnen leiden tot belangenverstrengeling. Fortescue Metals Group heeft recent een joint venture aangegaan met OCP, de Marokkaanse fosfaatgigant, voor een project in de groene waterstofsector. Benali heeft Forrest in haar officiële functie in Rabat ontvangen.

Lees ook: Mexicaanse zangeres had relatie met Marokkaanse prins

Of er daadwerkelijk een relatie is tussen Leila Benali en Andrew Forrest, is niet bevestigd. Een woordvoerder van Forrest weigerde commentaar te geven op de foto’s.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team