Zoeken

Marokkaanse man neergeschoten in Marbella

8 december 2020 - 13:40 - Wereld

©

Een man van Marokkaanse afkomst werd in de nacht van zaterdag op zondag neergeschoten in Marbella, Zuid-Spanje. Er is een onderzoek geopend en een opsporingsbericht uitgezonden door de politie.

Het is nog niet bekend of de Marokkaan een andere nationaliteit heeft. Volgens bronnen die door de lokale krant Malaga Hoy worden aangehaald, zou het slachtoffer rugletsel hebben opgelopen. Een persoon die een in Duitsland geregistreerde auto bestuurde, heeft hem voor het ziekenhuis afgezet alvorens weg te rijden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld om de exacte omstandigheden van de schietpartij te achterhalen. De 37-jarige Marokkaan werd opgenomen in het Quirón Salud-ziekenhuis in Marbella en zou enkel lichte verwondingen hebben, aldus het medische team dat hem verzorgde.

De politie lanceerde ook een opsporingsbericht voor "een grote man van ongeveer 1m80 die rondrijdt in een zwarte Volkswagen Golf, geregistreerd in Duitsland."

De afgelopen jaren vonden er talloze schietpartijen plaats in de vakantiestad, die erg populair is bij drugshandelaren, vooral van de Marokkaanse maffia in Nederland. Er vielen ook al verschillende doden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team