Zoeken

Marokkaanse international neemt het op voor Riyad Mahrez

18 mei 2020 - 15:00 - Sport

©

Abdeslam Ouaddou, voormalige Marokkaanse international en aanvoerder van de Atlas Leeuwen, heeft het opgenomen voor Riyad Mahrez. De Algerijnse international blunderde enkele dagen geleden met zijn uitspraken over Marokko en meerdere andere Afrikaanse landen.

"Denk je dat Marokkanen echt wilden dat we zouden winnen? Tunesiërs misschien een beetje. Maar Senegalezen, Kameroeners... het is niet omdat ze ons niet graag hebben maar gewoon omdat we veel lawaai maken.", verklaarde Mahrez tijdens een live op Instagram met Smaïl Bouabdellah, journalist bij BeIn Sports, over de overwinning van Algerije op de Afrika Cup 2019.

De uitspraken van de 29-jarige aanvaller zorgden voor controverse en kwade reacties in Marokko. Mahrez zou het echter als een grap hebben bedoeld volgens Ouaddou.

"De live van Riyad Mahrez en Smaïl Bouabdellah zorgt al een paar dagen voor een gepassioneerd en soms onacceptabel debat. Ik wil aan enkele van mijn landgenoten uitleggen dat de zin van Mahrez betrekking had tot Marokkanen en Senegalezen en enkele bedoeld was als een grap. Mahrez is een echte gentleman.", tweette Ouaddou, actuele assistent van Jamal Belmadi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team