Zoeken

Met drie mannen getrouwde Marokkaanse uit Spanje gearresteerd

8 januari 2020 - 11:54 - Marokko

©

Een in Spanje gevestigde Marokkaanse vrouw is door de politie in Marokko gearresteerd voor overspel, polyandrie en vervalsing van officiële documenten.

Assabah bericht dat de vrouw met drie mannen getrouwd is. Ze werd in voorlopige hechtenis genomen in de gevangenis van Bourkayez in Fez. Haar rechtszaak gaat op donderdag van start.

Ze maakte in 2016 een einde aan haar huwelijk met een Marokkaan in Spanje met wie ze een dochter heeft maar scheidde niet. Enkele maanden later trouwde ze dankzij vervalst documenten met een andere Marokkaan in het Europees land. De twee maakten echter vrij snel een einde aan hun relatie maar zonder officieel te scheiden.

Met het derde slachtoffer trouwde ze enkel om materiële redenen. Toen de twee eerste echtgenoten ontdekten wat er aan de hand was deden ze aangifte bij de politie. De vrouw bleek toen zwanger, waardoor de drie slachtoffers een DNA-test hebben gevraagd om het vaderschap vast te stellen.

De vrouw werd begin december vorig jaar bij haar aankomst in Marokko gearresteerd. Ze bekende de feiten en riskeert van 6 maanden tot 2 jaar gevangenisstraf.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team