Zoeken

Marokkaanse actrice ontsnapt aan bomaanslag Istanbul

16 november 2022 - 11:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse actrice Houda Sedki is zondag in Istanbul ternauwernood ontsnapt aan de door de PKK opgeëiste bomaanslag. Ze was een dag eerder aanwezig op de plaats van de ontploffing.

Via sociale media stelde Houda Sedki haar fans gerust. "Ik ben nog steeds in shock. Ik liep hier gisteren rond. Ik dank God dat ik veilig en gezond ben. Ik wil zo snel mogelijk naar huis," vertelde de actrice via een reeks verhalen op Instagram. "Ik vlieg nu terug naar mijn mooie land. Ik kan niet wachten om terug te gaan naar mijn familie", voegde ze eraan toe.

Lees ook: Aanslag Istanbul: Marokko roept onderdanen op voorzichtig te zijn

Bij de aanslag van zondag in de Taksim-wijk in het centrum van Istanbul raakten onder meer twee Marokkaanse toeristen gewond. Dat meldde het consulaat-generaal van Marokko.

Lees ook: Marokkaanse vrouwen gewond bij bomaanslag Istanbul

De consulaire diensten brachten een bezoek aan de twee Marokkaanse onderdanen, aldus een verklaring van de consulaire vertegenwoordiging. Een van de slachtoffers heeft breuken opgelopen in de voeten en werd in een plaatselijk ziekenhuis geopereerd. De verwondingen van het tweede slachtoffer vereisten geen ziekenhuisopname.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team