Zoeken

Marokkaans meisje (2) overlijdt na val van tweede verdieping in Spanje

21 februari 2022 - 17:40 - Marokko

©

Dinsdag is een tweejarig meisje van Marokkaanse afkomst in Alhaurín el Grande, in het Spaanse Málaga, van de tweede verdieping van het gebouw waar zij met haar ouders woonde, gevallen. Het kind overleed donderdag aan haar verwondingen.

De ouders verloren de peuter een paar seconden uit het oog, de tijd om even naar de keuken te gaan. Nadat zij merkten dat zij weg was, hebben zij zonder succes in het hele gebouw naar haar gezocht, voordat zij ontdekten dat zij zich op het balkon had kunnen begeven en daar naar beneden was gevallen.

Lees ook: Marokkaans kind in levensgevaar na val van 7 meter in Spanje

De ouders waarschuwden onmiddellijk de hulpdiensten. Enkele ogenblikken later kwamen verplegers en agenten in burger ter plaatse, tevergeefs.

Lees ook: Peuter maakt dodelijke val van derde verdieping in Marrakech

De medici deden al het mogelijke om de toestand van het slachtoffer in de ambulance te stabiliseren, voordat zij per helikopter naar een ziekenhuis in Málaga werd gebracht, waar zij in kritieke toestand als gevolg van haar meervoudige verwondingen werd opgenomen. Donderdag overleed het meisje, na bijna twee dagen op de intensive care te hebben gelegen.

Bladna.nl